پاتیل پخت شیر چیست و برای چه کاری استفاده می شود
پاتیل پخت شیر برای جوشاندن شیر تازه دوشیده شده به کار می روند.شیری که به تازگی دوشیده می شود سرشار از باکتری می باشد و با جوشاندن آن را میکروب زدایی کرده و از فاسد شدن آن جلوگیری می کنیم. این دستگاه یکی از تجهیزات اصلی لبنیاتی ها و دامداری ها می باشد و وظیفه ی آن حرارت دهی و بالا بردن دمای شیر و رساندن آن به نقطه ی جوش می باشد تا بدین وسیله میکروب و آلودگی های داخل شیر از بین برود و از فساد جلوگیری شود و سپس از شیر جوشیده شده برای درست کردن ماست، دوغ ، پنیر و… استفاده می شود.
ضخامت بدنه | 2 میل |
جنس بدنه | استیل |
شیر تخلیه | دارد |
نوع پایه | ثابت |
عایق نسوز | دارد |
همزن | دارد |
لیتراژ مخزن | 100 لیتر تا دو تن
|
منبع: